ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ

Συρόμενη Ντουλάπα εταιρείας CENTRO - CALM

Συρόμενες πόρτες με πλαίσιο αλουμινίου χωρισμένες σε 2 ίσα μέρη. Τα όρθια αλουμίνια των πορτών είναι ταυτόχρονα και λαβή. Πειραματιστείτε με τζάμια, καθρέπτες ή οποιαδήποτε εικόνα θα θέλατε να αποτυπώσετε σε τζάμι για να δημιουργήσετε διακοσμητικές συνθέσεις που αναβαθμίζουν το χώρο σας.

Συρόμενη Ντουλάπα εταιρείας CENTRO - EVEN

Με αισθητική ισορροπία και αρμονία η Even διαθέτει συρόμενες πόρτες με πλαίσιο αλουμινίου χωρισμένες σε 4 ίσα μέρη, τα οποία μπορούν να περιλαμβάνουν τζάμι, καθρέπτη ή οποιαδήποτε εικόνα θα θέλατε. Κάντε το συνδυασμό που ταιριάζει στη ζωή σας, την προσωπικότητα και το σπίτι σας και κάντε το χώρο της ντουλάπας σας, χώρο έκφρασης.

Συρόμενη Ντουλάπα εταιρείας CENTRO - FILM

Συρόμενες πόρτες με πλαίσιο αλουμινίου χωρισμένες σε 3 ίσα μέρη. Η απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις των πρωτοποριακών λύσεων και της τεχνολογίας, καθώς στη Film έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε την τηλεόραση στο μεσαίο τμήμα. Δημιουργήστε τη δική σας... Film συνδυάζοντας τζάμι, καθρέπτη ή  οποιαδήποτε εικόνα θα θέλατε να αποτυπώσετε σε τζάμι.

Συρόμενη Ντουλάπα εταιρείας CENTRO - FRAME

Αφήστε την φαντασία σας να σας οδηγήσει και δημιουργήστε την ντουλάπα των ονείρων σας. Αποτελούμενη από πλαίσιο αλουμινίου με μεγάλες επιφάνειες από τζάμι, καθρέπτη ή οποιαδήποτε εικόνα επιθυμείτε, η Frame αποτελεί την πιο ευέλικτη και προσωποποιημένη επιλογή που μπορείτε να κάνετε... μοναδική όσο και η προσωπικότητά σας.

Συρόμενη Ντουλάπα εταιρείας CENTRO - GRAIN

Με την καθαρότητα των γραμμών της, η Grain αναδεικνύει την επιφάνεια της επιλογής σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε χρώματα ξύλου, μονόχρωμα, matt, super matt, gloss και high gloss, για να  δημιουργήσετε στο χώρο σας την ατμόσφαιρα που εκφράζει την προσωπικότητά σας.

Συρόμενη Ντουλάπα εταιρείας CENTRO - LEVEL

Χωρισμένη σε 3 ίσα μέρη, η Level σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε χρώματα ξύλου, μονόχρωμα matt, super matt, gloss, high gloss για να δημιουργήσετε μία σύνθεση που ξυπνά τις αισθήσεις. Το μπόι αλουμινίου-λαβή καθ’ ύψος σε απόχρωση light titanium, χαρίζει διακριτική εργονομία στη ντουλάπα και οριοθετεί το χώρο.

Συρόμενη Ντουλάπα εταιρείας CENTRO - PEER

Πόρτα που χωρίζεται σε 3 μέρη δημιουργώντας μία εικαστική σύνθεση που οργανώνει το βλέμμα και τον χώρο. Οι συρόμενες πόρτες έχουν λαβή από αλουμίνιο σε όλο το ύψος, που είναι ταυτόχρονα το μπόι, σε απόχρωση light titanium.

Μεγάλη ποικιλία σε κλασσικά έπιπλα κουζίνας, μοντέρνα έπιπλα κουζίνας, κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα pvc, κουφώματα ξύλινα, συναγερμοί, πατώματα, ντουλάπες ανοιγόμενες, ντουλάπες συρόμενες, πόρτες εσωτερικές, πόρτες ασφαλείας, παράθυρα. Η εταιρεία μας έχει έδρα τη Σπάρτη Λακωνίας και δραστηριοποιείται σε περιοχές όπως η Σπάρτη, το Γύθειο, η Μονεμβασιά, η Μάνη. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η επιλογή των κατάλληλων συνεργατών είναι εγγυητές για το άριστο αποτέλεσμα σε προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουμε!

© 2016 Επίπλα κουζίνας ALT Home Systems. All Rights Reserved. Designed By www.dspixel.com